Over

Frank van der Schot

Frank van der Schot

Van 1948. Boomer dus. Gepensioneerd. Geboren en getogen Amsterdammer. In Haarlem staat sinds twee jaar mijn huis, in Amsterdam ben ik thuis.

Studeerde Marketing Communicatie met als minor retail-communicatie.
Werkte ca. 20 jaar bij diverse grote en kleine reclamebureaus op evenzovele grote en kleine accounts. Ervaring aan zowel de managementkant als aan de kant van de creatieve conceptontwikkeling.

Belandde per ongeluk in het onderwijs en gaf vervolgens 23 jaar les op twee HBO instellingen.
Leerde als docent zo’n pakweg 10.000 studenten de vakken reclame, public relations, voorlichting, cross mediale communicatie, bedrijfscommunicatie en experience marketing.

Was (en is) (mede)redacteur van een reeks communicatieboeken, maakt landelijke examens, geeft lezingen en communiceert er verder ook nog eens lustig op los.

Is tenslotte ondernemer/eigenaar van Patchwork- en quiltshop de Sampler in Haarlem. Mijn lief runt de winkel, terwijl ikzelf de website beheer, de maandelijkse Nieuwsbrief schrijf en met gepaste tegenzin de administratie op orde houd.

En ja, ik heb ook nog hobby’s. Afhankelijk van het weer zijn dat: golfen, fietsen, lezen.

Ik houd van mensen met een drive, een missie en het is om die reden dat ik Mirjam waar mogelijk graag help om haar boodschap uit te dragen en om haar doelen te bereiken.

Scroll naar boven