Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Claudia van den Brink

Claudia van den Brink

Mijn naam is Claudia van den Brink, ik ben 54 jaar jong en woonachtig in Limmen. Sinds 1989 ben ik getrouwd met Ed en zijn wij ouders van Mike (31), Anouk (28) en Chantal die nu 21 jaar had moeten zijn maar voor altijd 12 jaar blijft… Ed en ik zijn beiden werkzaam bij hetzelfde autoschadeherstelbedrijf. In onze vrije tijd wandelen we graag met onze hond Lara, zijn fanatiek als het gaat om spelletjes spelen (Yahtzee en Skipbo zijn favoriet), houden van kamperen met de caravan, gaan graag uit eten en proosten samen met een wijntje op het leven. In 2012 is ons leven voorgoed veranderd toen Chantal de diagnose botkanker kreeg. Na 16 zware chemobehandelingen en een grote omkeerplastiekoperatie aan haar linkerbeen overleed ze vrij onverwacht aan de gevolgen van haar behandeling. De chemo’s waren te zwaar wat leidde tot hartfalen terwijl de finish in zicht was: ze moest nog 2 chemobehandelingen en zou dan klaar zijn met het loodzware traject. Het heeft helaas niet zo mogen zijn… Het gemis om Chantal is enorm maar we proberen wel te genieten van het leven. Dat doen we samen met onze kinderen en inmiddels al 4 kleinkinderen die ons erg gelukkig maken en voor genoeg afleiding zorgen. Eens per week kook ik voor ons gezin en zijn we bij elkaar! Ik koester die momenten. Ons gezin was al heel hecht voor het verlies van Chantal en gelukkig is onze band alleen maar sterker geworden. We zijn elkaar niet verloren in ons verdriet en daar ben ik heel dankbaar voor. Chantal wilde niet vergeten worden en daarom vind ik het een eer om over haar te mogen vertellen in ‘Wij zijn nooit voorbij’ editie 2022. Het is mijn taak om Chantal onder de aandacht te blijven brengen, dat heb ik haar beloofd…