Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Daisy Lommers

Daisy Lommers

Mijn naam is Daisy, ik ben getrouwd met Tim en samen hebben wij 2 zoontjes Nino (5) en Lio* (1).

Lio was een mannetje met altijd een grote glimlach en twinkelende ogen, zo veroverde Lio iedereens hart. Sterk was hij ook, daarom kreeg hij van zijn grote broer de titel “SuperLio”. Lio had een zeldzaam syndroom het, CFC-syndroom.  Dit komt in Nederland maar bij ongeveer 15 mensen voor en wereldwijd 400 tot 800 mensen.

Lio is 07 januari 2022 overleden, hij mocht maar 14 maanden oud worden. Hij heeft bijna heel zijn leven in verschillende ziekenhuizen gelegen, 12 maanden verspreid over de 14 maanden, maar de laatste 7 maanden non-stop in Rotterdam. Hier heeft Lio meerdere operaties gehad met alles wat erbij kwam kijken. Zijn lach gaf ons kracht. Hij was een vechter, hij was SuperLio.

Wij waren vaak bang Lio te verliezen door alle onzekerheid die er rondom hem speelde en kansen op bacteriën vanwege zijn levenslijn ( hij werd gevoed  via zijn bloedvaten, maag of darm was niet mogelijk bij Lio). Helaas kreeg hij in zijn laatste week, op maandag 3 januari 2022, een overdosis medicatie waardoor hij helemaal ontregeld raakte en niet meer zichzelf was. Later die week kreeg Lio nog een bacterie erbij en kon hij zijn zuurstof niet meer verwerken. Uiteindelijk overleed Lio vrijdagavond 7 januari 2022. Die week heeft Lio heel hard gevochten om bij ons te kunnen blijven, maar zijn lichaam kon het niet meer aan.

Dat ik mee mag gaan schrijven aan het derde deel van Wij Zijn Nooit Voorbij voelt als een eer. Ik schrijf graag over mijn gevoel en over Lio. We hebben ook een blog die we bijhielden over Lio zijn ziekteproces en alles wat erbij kwam kijken en nu over hoe het is na zo een groot verlies. Hoe meer Lio genoemd wordt of er over hem gepraat wordt, hoe fijner we het vinden.

Wij zeggen altijd: “wat je in je hart bewaard raak je nooit meer kwijt”  

En dat geloven we dan ook, dat Lio altijd bij ons is en het mooiste sterretje daar aan de hemel is geworden. En zoals Nino altijd zegt: papa, mama, Nino, Lio voor altijd samen!