Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gerdie de Weerd

Gerdie de Weerd

Mijn naam is Gerdie de Weerd, moeder van Nick, Dean* Lynn* en Ruben en bonuszoon Lars en getrouwd met Onno, de vader van onze kinderen.

Onze zoon Dean is in 2009 geboren, na 26 weken zwangerschap. Hij heeft door zijn vroeggeboorte, meerdere hersenbloedingen gekregen en is na 14 uur overleden.

Onze dochter Lynn is in maart 2021 onverwachts overleden, na een geslaagde’ operatie.

De artsen waren tevreden en ze werd naar de uitslaapkamer gereden. Daar kreeg ze plotseling een hartstilstand. Ze hebben haar 40 minuten gereanimeerd, maar helaas mocht niets helpen. Ze is 10 jaar geworden.  Ongeveer 9 maanden na haar geboorte was een hartafwijking en pulmonale arteriële hypertensie geconstateerd. Maar ze deed het al die jaren super goed en had bijna geen beperkingen. Ze was echt zo gek op het leven! 

 

Omdat ik me geen raad wist heb ik mij aangemeld bij Stichting Nooit Voorbij en merk dat ik veel kracht haal uit het lezen van de verhalen van andere ouders. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier een bijdrage mag leveren aan het 3e boek. Het helpt mij ook om over Lynn te schrijven en hoop zo de herinnering aan Lynn op deze manier levend te houden en zoveel mogelijk mensen te laten weten hoe ontzettend sterk en positief meisje Lynn was. Dat verdiend ze. Net als alle andere “sterren” kinderen.