Sanne Smeets

Gepubliceerd op 18 f, 2020 Door Auteur Wij zijn nooit voorbij deel 2
Sanne Smeets

Mijn naam is Sanne, getrouwd met Pim en moeder van Javaj, James en een derde kindje op komst.
Wij wonen in het inmiddels weer bruisende Tilburg, maar wel in een rustig hofje waar wij weinig van de stadse hectiek mee krijgen.

Javaj is ons eerste kind, bijna 6 jaar lang hebben wij met volle teugen van hem kunnen genieten. In volle gezondheid! Een aantal weken voor zijn zesde verjaardag, na een hele fijne zomerdag in de Efteling, kreeg hij pijn in zijn buik. Meerdere malen naar de huisartsenpost geweest en helaas zijn er te veel fouten gemaakt, waardoor hij een dag later, in de avond van 3 augustus is overleden.

Fijn om zijn verhaal, zijn korte leven, te mogen opschrijven en te bundelen met de verhalen van andere kindjes in een boek. Dat verdienen ze!

* Your emailaddress will not be published

* Verplichte velden