Yvonne van Stiphout

Ik ben Yvonne, 58 jaar en woonachtig in Dronten. Ik ben moeder van Sjors (30) en Iris (27). In augustus 2020 ben ik samen met mijn man verhuisd van Heiloo naar Dronten. Ik heb mijn eigen bedrijf: STiP Fotografie. Als fotograaf fotografeer ik het begin van het leven tot het laatste afscheid.

In Heiloo was ik freelance journalist/redacteur/fotograaf voor de krant. Daarnaast deed ik werk voor Wereldlichtjesdag Heiloo. Nu ons nieuwe huis bijna op orde is wil ik graag weer iets om handen hebben.  Ik kwam de Stichting Nooit Voorbij tegen en las dat er een redacteur werd gezocht. Hiermee kan ik mijn werk als redacteur voortzetten en dat ik dit mag doen voor Nooit Voorbij is voor mij zeer waardevol.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden