Engeltje in glazen kaarsje

€ 10,00 Incl. btw

Voor kerst een absolute topper!

Beschikbaar:
  • Order before 23:59 and get it delivered tomorrow
  • Full support from our expert team
  • Free 30 days return policy
  • Our client rate our store 9.5/10

Voor kerst een absolute topper!
Een echt glazen staande bol met lieve vilten Engelenmeisje of Engelenjochie. Je kunt deze er in zetten maar ook erbij. En het heeft een doorzichtig draadje waardoor je hem of haar ook nog met de kerstdagen in de boom kunt hangen!
De bol is 7 cm hoog en de engeltjes 5,5 cm.
Geef in de opmerkingen aan of je een jongetje of een meisje zou willen ontvangen. Tevens kun je een naam op het glas laten plaatsen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Lees hier de wettelijke beperkingen

Recent bekeken

1 tot 3 dagen verzendtijd

Free returns

Return any order within 30 days for free

Customer support

Expect any question answered within a day

Wil jij ons steunen?

Met jouw steun kunnen wij meerdere projecten opzetten. Waardoor wij ouders, broertjes en zusjes weer een lichtpuntje kunnen geven.

Doneer ook

Onze toppers die Stichting Nooit Voorbij mogelijk maken!

Toon iedereen