Gehaakt engeltje

€ 6,00 Incl. btw

Hoe lief is dit? Een mama die kort geleden haar kindje heeft verloren wilde heel graag iets voor ons, en dus voor anderen, iets haken. Wat een talent!

Beschikbaar:
  • Order before 23:59 and get it delivered tomorrow
  • Full support from our expert team
  • Free 30 days return policy
  • Our client rate our store 9.5/10

Een prachtige gehaakte engel met opgetrokken beentjes, liefdevol zorgende voor een kleine vlinder. Wat een symboliek!
Een warm cadeautje voor jezelf of voor iemand anders die deze aankomende feestmaand wel wat steun kan gebruiken.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Lees hier de wettelijke beperkingen

Recent bekeken

1 tot 3 dagen verzendtijd

Free returns

Return any order within 30 days for free

Customer support

Expect any question answered within a day

Wil jij ons steunen?

Met jouw steun kunnen wij meerdere projecten opzetten. Waardoor wij ouders, broertjes en zusjes weer een lichtpuntje kunnen geven.

Doneer ook

Onze toppers die Stichting Nooit Voorbij mogelijk maken!

Toon iedereen