Lotgenoten contact ouders van een overleden kind

Contact:
Heb je behoefte aan contact, wil je iemand spreken, of wil je gewoon je verhaal vertellen? Wij staan voor je klaar. Je kan ons appen op 06-18153387 of mailen naar [email protected] Wij kunnen dan een telefonische afspraak met je inplannen wanneer het jou uitkomt.

WhatsApp-groep:
Vind jij het fijn om met meerdere lotgenoten te communiceren dan kan dat via Whatsapp groepen.

Besloten Facebook-groep
Speciaal voor lotgenoten is er een besloten Facebookgroep opgericht. Facebook Stichting Nooit Voorbij- Lotgenoten.

Bij voldoende animo zal er ook een Facebookgroep worden opgericht voor sterrenbroertjes en sterrenzusjes.

Locatie:
Wij zijn bezig om een kantoor/clubhuis/huis etc te vinden in de natuur zodat ouders ten alle tijden langs kunnen komen om te praten, of te schrijven of gewoon even om een Time-Out te kunnen nemen. Of een dag creatief bezig te zijn voor de webshop.

Evenementen:
Zodra het weer mag en kan, willen wij evenementen/bijeenkomsten/trainingen/workshops gaan organiseren. Houd onze website of social media in de gaten.

Onze contactpersonen staan voor jou klaar!

Thomas van Dijk

Aandachtsgebied: Sterrenvaders

Marscha van Dongen

Aandachtsgebied:
Jonge kinderen met kanker

Femke de Droog-Uitermark

Aandachtsgebied:
Stilgeboren kindjes, Down of een andere afwijking

Sabrina Gerneard

Sabrina richt zich op ouders die twijfelen of zij de zwangerschap moeten laten afbreken na een zeer slechte uitslag. Bijvoorbeeld een niet levensvatbaar kindje of zeer ernstig beperkt.

Martine Vos
Martine richt zich vooral op ouders die hun kind hebben verloren aan kinderkanker vanaf 6 jaar.

Mirjam Louwen-van Bekkum

Voor lotgenoten-contact kun je contact opnemen met de bovenstaande personen. Heb je zelf ook interesse om iets voor onze stichting te doen dan kun je contact opnemen met Mirjam