Lotgenoten contact ouders van een overleden kind

Contact:
Heb je behoefte aan contact, wil je iemand spreken, of wil je gewoon je verhaal vertellen? Wij staan voor je klaar. Je kan mailen naar [email protected]. Wij kunnen dan een telefonische afspraak met je inplannen wanneer het jou uitkomt.

WhatsApp-groep:
Vind jij het fijn om met meerdere lotgenoten te communiceren dan kan dat via Whatsapp groepen.

Besloten Facebook-groep
Speciaal voor lotgenoten is er een besloten Facebookgroep opgericht. Facebook Stichting Nooit Voorbij- Lotgenoten.

Bij voldoende animo zal er ook een Facebookgroep worden opgericht voor sterrenbroertjes en sterrenzusjes.

Locatie:
Wij hebben een locatie in Lijnden. Hier kunnen ouders langskomen om te praten, te schrijven of om even een time-out te nemen. Ook kunnen ze hier creatief bezig zijn voor de webshop.
Op deze locatie zijn ook onze evenementen.

Evenementen:
Houd onze website en social media in de gaten voor de evenementen.

Onze contactpersonen staan voor jou klaar!

Thomas van Dijk

Aandachtsgebied: Sterrenvaders

Marscha van Dongen

Jonge kinderen met kanker

Femke de Droog-Uitermark

Aandachtsgebied:
Stilgeboren kindjes, Down of een andere afwijking

Sabrina Gerneard

Aandachtsgebied:
Zwangerschapsafbreking door medische redenen, Stilgeboren kindjes, miskramen.

Sabrina richt zich onder andere op ouders die twijfelen of zij de zwangerschap moeten laten afbreken na een zeer slechte uitslag. Bijvoorbeeld een niet levensvatbaar kindje of zeer ernstig beperkt.

Martine Vos

Aandachtsgebied:Kinderen die zijn overleden door een ziekte.
Martine richt zich vooral op ouders die hun kind hebben verloren aan kinderkanker vanaf 6 jaar.

Bianca Fluit

Aandachtsgebied: Ouders met lege armen, oudere overleden kinderen

Bianca richt zich op ouders die hun enige kind zijn verloren en op de oudere overleden kinderen.

Leoniek van der Maarel
Leoniek is psycholoog en orthopedagoog en heeft jarenlang ervaring op het gebied van hulp bij rouw. Vanuit de stichting kun je vragen stellen aan haar per mail.

Mirjam Louwen-van Bekkum

Voor lotgenoten-contact kun je contact opnemen met de bovenstaande personen. Heb je zelf ook interesse om iets voor onze stichting te doen dan kun je contact opnemen met Mirjam