Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
9789083192734

Wij zijn nooit voorbij deel 1 en deel 2

Wij zijn nooit voorbij deel 1 en deel 2
9789083192734

Wij zijn nooit voorbij deel 1 en deel 2

€ 50,00 Incl. btw

18 verhalen over kinderen die hier gewoon nog hadden moeten zijn.In deze 2 boeken lees je de verhalen van 18 kinderen, geschreven door hun ouders.

Lees meer
Beschikbaar:
379
Categorieën: Boeken , Alle producten
Vergelijk
  • Order before 23:59 and get it delivered tomorrow
  • Full support from our expert team
  • Free 30 days return policy
  • Our client rate our store 9.5/10

Wij zij nooit voorbij deel 1

Zij zijn nooit voorbij! Elk jaar sterven in ons land ruim duizend kinderen in de leeftijd van 0 tot 20 jaar. Je kind verliezen is de ergste nachtmerrie die je als ouder kunt meemaken. In dit boek staan zeven verhalen van ouders voor wie deze nachtmerrie werkelijkheid werd. De moedige Claudia & Daniel, Sabine, Danique, Marieke, Mariska, Femke, en Martine nemen je mee in de emotionele achtbaan waarin ze plotseling terechtkwamen, en vertellen hoe het verlies van hun kinderen hun leven voor altijd heeft veranderd. Schrijven over Ize, Kester, Livvia, Kyan, Giulia, Dide en Daaf confronteerde de ouders met ondraaglijke pijn. Maar het heeft ze ook kracht gegeven. Ze hoeven hun kind niet los te laten. De levens van hun lieve, stoere, wijze en knappe kinderen zijn vanaf nu vereeuwigd in dit boek. Laat hun ontroerende verhalen ook een plekje in jouw hart veroveren. Dit boek, zo vol liefde geschreven, geeft de kinderen een stem, een gezicht, een geschiedenis en hopelijk ook een toekomst. Want hun verhalen kunnen ook andere ouders helpen die door dezelfde nachtmerrie heen gaan.

 

 

Wij zijn nooit voorbij deel 2

Voorgoed afscheid moeten nemen van een kind druist tegen alle logica in. Het klopt niet, het mag niet, het hoort niet; toch sterven er jaarlijks ruim duizend kinderen in ons land. Zij laten een immense leegte achter in de gezinnen waar ze groot hadden moeten groeien.

Hun namen verdienen het om genoemd te blijven worden. Deze kinderen zijn niet voorbij, ze zijn nóóit voorbij. In dit boek beschrijven ouders hun verlies. Een verlies dat niet alleen tranen, maar ook heel veel liefde kent. De moedige Nadia, Marscha, Gayle & Jeffrey, Caroline, Claudia, Daisy, Deborah, Samanthi, Tjitske en Wendy nemen je mee in hun rollercoaster.

 

Schrijven over Vienna, Dex, Elara, Lars, Vince, Tobias, Noa, Shanith en Jente & Jitze en Quin heeft deze ouders teruggebracht naar hun diepste pijn, maar het heeft ze ook de nodige kracht gegeven. Ze hebben hun zoon of dochter niet los hoeven laten - de levens van hun onvergetelijk lieve kinderen zijn vanaf nu vereeuwigd op papier.

 

Dit boek, vol liefde geschreven, geeft deze kinderen een stem, een gezicht, een geschiedenis en hopelijk ook een toekomst. Deze verhalen kunnen ouders in een soortgelijke situatie steun in de vorm van herkenning bieden en misschien wel helpen met de gedachte dat geen kind ooit voorbij is.

 

 

Productsp

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Recent bekeken

1 tot 3 dagen verzendtijd

Free returns

Return any order within 30 days for free

Customer support

Expect any question answered within a day

Wil jij ons steunen?

Met jouw steun kunnen wij meerdere projecten opzetten. Waardoor wij ouders, broertjes en zusjes weer een lichtpuntje kunnen geven.

Doneer ook

Wie zijn wij

Onze toppers die Stichting Nooit Voorbij mogelijk maken!

Toon iedereen