Over

Marscha Gerkema-van Dongen

Marscha Gerkema-van Dongen

Algemeen manager + groepscoach:
Ik zal mij eerst even voorstellen. Marscha 33 jaar en getrouwd met mijn jeugdliefde Haiko. We zijn in 2013 trotse ouders geworden van onze oudste zoon Jayson en in 2015 werd onze liefdevolle chaos compleet gemaakt door de geboorte van onze tweeling Dex* en Zoë.

Toen ik klein was heb ik kanker gehad, hierdoor stonden onze kinderen vanaf hun geboorte onder controle in de VU Amsterdam. Om de zoveel tijd moesten we naar het ziekenhuis waar ze controleerde of alles oké was. De artsen verwachtten niets want de kans was 0,5%. Maar better safe than sorry. De oudste ging fluitend alle controles door en de tweeling in eerst instantie ook.
Toch bleken zij allebei kanker te hebben.
Dex overleed 20 januari 2017

Scroll naar boven