Schrijversprojecten

Schrijversprojecten

Een jaarlijkse reis van hoop en samenwerking

Onze boekprojecten

Bij onze organisatie gaan we jaarlijks een bijzonder avontuur aan, in nauwe samenwerking met ouders en broers/zussen die een geliefd kind hebben verloren.

Dit opwindende avontuur begint met zorgvuldige selectie. Zodra een schrijfgroep is geselecteerd, komen we samen in een online ontmoeting om elkaar te leren kennen. Tijdens deze bijeenkomst is onze deskundige psycholoog, Leoniek van der Maarel, aanwezig om te ondersteunen. Na dit inspirerende gesprek creëren we een speciale appgroep waarin schrijvers, onze groepscoach en de uitgever nauw samenwerken. Ons doel is om schrijvers aan te moedigen zelf initiatieven te bedenken om fondsen te werven voor hun project.

Binnen dit jaar organiseren we twee unieke schrijfkampen. Deze kampen bieden niet alleen boeiende workshops en schrijflessen, maar bieden vooral een veilige ruimte voor lotgenoten om met elkaar in gesprek te gaan en steun te vinden. Na het verwerven van essentiële vaardigheden tijdens het eerste kamp, gaan schrijvers onder begeleiding van hun persoonlijke schrijfcoach aan de slag met het vastleggen van hun diepgaande verhalen. Tijdens het tweede kamp staat de boekpresentatie centraal, waarbij prachtige foto’s worden gemaakt en de groep een hechte band heeft opgebouwd.

Dit is slechts een glimp van onze opwindende reis, waarin we verhalen tot leven brengen en gemeenschappen sterker maken. Samen delen we hoop, veerkracht en de kracht van het geschreven woord.

Scroll naar boven