‘Omdat zij nooit voorbij zijn...’

Stichting Nooit Voorbij

Onze stichting en uitgeverij zijn opgezet voor ouders en familieleden van een overleden kind. Wij willen ondersteuning bieden bij de rouwverwerking. Dit kan door middel van een aantal projecten. Voor meer informatie over deze projecten; kijk onder het kopje ‘projecten’.

Met de uitgeverij willen wij rouwende ouders, broers en zussen, maar ook terminale kinderen de kans geven om hun persoonlijke verhaal in boekvorm uit te brengen. Dit kan een levensboek zijn, maar ook andere vormen zoals een strip- of kinderboek zijn mogelijk.
Ook kun je bij ons bloggen. Wij kunnen je helpen hierbij.

Daarnaast is er een webshop met producten (troostcadeautjes), gemaakt door ouders van een overleden kindje. Ieder kindje heeft een eigen ‘lijn’ en blijft zo zichtbaar voortleven. Ook dit is mogelijk voor jouw overleden kindje.

Voor meer informatie: [email protected]

Wil jij ons steunen?

Onze stichting draait op sponsors, donaties en de verkoop van onze webshop. Alle medewerkers werken op vrijwillige basis, ook het bestuur. Er zijn dus geen bonussen of winstverdelingen.

Helaas kan de stichting niet bestaan zonder donaties. Draag je de stichting een warm hart toe dan vragen wij je een donatie, groot of klein.

Onze dank is heel groot!

Zie ook onze nieuwsbrief van Mei

Onze stichting heeft een ANBI-status.

Volg ons ook op Facebook of Instagram

Voor de kleurwedstrijd kijk hier.

Onze toppers die Stichting Nooit Voorbij mogelijk maken!

Toon iedereen

Onze producten