Onze Boeken uit eigen uitgeverij

Uitgeverij Nooit Voorbij

We zijn meer dan alleen boekenmakers; we zijn een community die samenkomt om iets echt bijzonders te doen. Ons project gaat niet alleen over het schrijven en uitbrengen van boeken, het is een reis van verbinding en het maken van een prachtig monumentje voor onze kinderen.

Elk jaar bundelen families de krachten in onze kampen. Hier leren ze elkaar kennen, delen ze hun verhalen en volgen ze schrijfworkshops van niemand minder dan Hester Zitvast, bekend van haar columns in de Telegraaf. Maar dat is niet alles; we hebben allerlei activiteiten die het weekend extra speciaal maken.

Onze deelnemers krijgen een eigen schrijfcoach en we hebben psychologen klaarstaan voor iedereen die een extra steuntje in de rug nodig heeft. Het is ongelofelijk om te zien hoe iedereen elkaar steunt, inspireert en samen groeit.

Aan het eind van de rit bundelen we alle verhalen en brengen we ze uit. Dit boek is niet zomaar een verzameling verhalen, het is een monument voor geliefden en een nieuw begin voor de schrijvers. Het geeft niet alleen een blijvende herinnering aan degenen die we missen, maar markeert ook een nieuw hoofdstuk waarin onze deelnemers een nieuwe familie vinden en een lichtpuntje in moeilijke tijden.
Scroll naar boven