Ons knulletje werd 2 dagen voor kerst gecremeerd

Ons knulletje werd 2 dagen voor kerst gecremeerd

En toch hebben wij een manier bedacht om te genieten met kerst

15-12-2018 overleed Florian plotseling in de auto op weg naar de spoedpost, door een verkoudheidje. Omdat Florian het syndroom van Down had en een hartafwijking betekende een verkoudheid altijd zuurstof in het ziekenhuis. Een beetje moedeloos stapte ik in en reed naar de spoedpost. Toen ik hem uit zijn zitje haalde, reageerde hij niet. Hij had een wazige blik. ‘Florian wordt eens wakker, Florian? florian?!’ Hij reageerde niet..

Ik rende zo hart als ik kon de spoedpost binnen. ‘Hij ademt niet meer’, schreeuwde ik. Er werd op een knop gedrukt en binnen enkele seconde zag het wit van de artsen.

Een uur lang hebben ze gereanimeerd.. maar Florian was we niet meer.

Contact

Stichting Nooit Voorbij

Deel deze blog

Ons knulletje werd 2 dagen voor kerst gecremeerd

Scroll naar boven