Steker boek Elinde

Art.nr. 00059
€5.00
Prijs incl. BTW (21%) €0.87
Op voorraad: 6 beschikbaar
1
Productgegevens
Gewicht: 150.00 gr

Voeg een vleugje unieke schoonheid en betekenis toe aan je seizoensring met onze prachtige boekenleggersteker, ontworpen door de getalenteerde 10-jarige Elinde.

Hoewel het niet je typische boekenlegger is, brengt deze steker een speelse en artistieke flair aan je decor, terwijl het ook bijdraagt aan het inzamelen van geld voor het kinderboek dat in 2025 geschreven gaat worden. Als aspirant-kunstenares brengt Elinde haar passie en creativiteit tot leven in elk stuk dat ze maakt, en haar boekenleggersteker is daar geen uitzondering op.

Door deze boekenleggersteker toe te voegen aan je seizoensring, creëer je niet alleen een visueel betoverend accent, maar draag je ook bij aan de verwezenlijking van een kinderdroom. Elke keer dat je naar de steker kijkt, herinner je je de inspirerende kracht van je steun aan Elinde en haar artistieke reis. Bovendien biedt Elinde ook de mogelijkheid om op maat gemaakte stekers te creëren, zodat je een uniek en gepersonaliseerd stuk kunt hebben. Voor meer informatie, mail naar info@stichtingnooitvoorbij.nl.

Bewaar dit product voor later
Deel dit product met je vrienden
Steker boek Elinde
Scroll naar boven