Stichting Nooit Voorbij

Samen staan we sterker na verlies

Welkom bij Stichting Nooit Voorbij

“Een kind verliezen is onbeschrijfelijk, maar samen kunnen we de herinneringen laten voortleven.”

Bij ons vind je een warme plek vol liefde en steun, speciaal voor ouders, broers en zussen die het ondenkbare hebben meegemaakt: het verlies van een kind, broer(tje) of zus(je). Wij begrijpen hoe belangrijk en helend het is om dit verlies te verwerken en een blijvende herinnering te creëren. Daarom helpen we bij het schrijven van persoonlijke verhalen, die als een liefdevol monument voor het overleden kind dienen.

Onze missie is helder: we staan klaar voor families getroffen door verlies. Met schrijfworkshops, lotgenotenbijeenkomsten en een luisterend oor, bieden we een veilige plek om herinneringen te delen en steun te vinden. We geloven dat elk overleden kind een blijvende herinnering verdient en streven ernaar om families te helpen bij het creëren van een dierbaar monument.

We willen een nieuw perspectief bieden in de donkerste tijden. Ons doel is om een lichtpunt te zijn, een plek waar vaders, moeders, broers en zussen weer hoop kunnen vinden. Het leven na verlies zal nooit meer hetzelfde zijn, maar samen streven we naar een nieuw gevoel van volheid en vreugde.

Met onze uitgeverij geven we de verhalen van liefde, verlies en herinnering een blijvend podium. Onze schrijfkampen en bijeenkomsten, begeleid door deskundige (kinder)psychologen, bieden niet alleen een kans om te schrijven, maar ook om te verbinden met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt.

We organiseren activiteiten, kampen en evenementen om lotgenoten met elkaar in contact te brengen, en bieden een hulplijn voor ouders die een extra steuntje nodig hebben. Elk verhaal, elk kind, blijft altijd een deel van ons. Want een kind dat overleden is, blijft altijd een deel van de familie.

Bij ons is er hoop. ‘Het leven zal geen 10 meer worden, maar samen gaan we voor een 8!’ Met liefde en toewijding schrijven we de verhalen op en geven we ze uit, ter ere van hen die we missen maar nooit zullen vergeten. Sluit je aan bij onze gemeenschap van steun, liefde en herinnering. Samen maken we het verschil.Actueel

Rouwwerkplaats

Om ouders te helpen met het verlies hebben wij de rouwwerkplaats opgericht. Klik hier om meer te weten te komen hierover.

Sterrendagen

Om broertjes en zusjes te steunen organiseren wij Sterrendagen. Klik op onderstaande link voor een overzicht van de afgelopen jaren. 

Kampen

Om jongeren te steunen organiseren wij verschillende evenementen. Klik op onderstaande link voor meer.

Uitgeverij

Onze stichting geeft boeken uit om verhalen te delen van mensen. Klik hieronder om onze boeken te bekijken. 

 

Ons nieuwste boek  “Met zonder jou”

Met zonder jou is een ontroerende verzameling van vijftien verhalen,
verteld door ouders die de intense pijn van het verlies van hun geliefde kinderen ervaren. 

Ons nieuwe Boek "Met zonder jou"

Vanaf 9 December leverbaar, bestel nu alvast!

Met Zonder Jou

00015
€29.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Met zonder jou is een ontroerende verzameling van vijftien verhalen, verteld door ouders die de intense pijn van het verlies van hun geliefde kinderen ervaren. Deze verhalen getuigen van de moed van ouders die worstelen met het overweldigende verdriet na een plotseling verlies, een langdurige ziekte of de aangrijpende keuze die hun kind heeft gemaakt. Deze intieme verhalen werpen een licht op de diepgewortelde band tussen ouders en hun kinderen en laten de rauwe emoties zien die ontstaan wanneer de fysieke band (abrupt) wordt verbroken. Maar Met Zonder Jou gaat verder dan slechts getuigenissen van verlies. Het toont ook de kracht en veerkracht van ouders die hun weg zoeken in de duisternis en hoop weten te vinden te midden van hun verdriet. Dit boek laat zien hoe liefde en verbondenheid blijven bestaan, ook wanneer de lijfelijke aanwezigheid van een kind verdwijnt. Met Zonder Jou is een eerbetoon aan deze onvergetelijke kinderen die veel te vroeg de wereld hebben verlaten. En het laat zien hoe zij voortleven in de harten van degenen die van hen houden. Het is een aangrijpend boek dat niemand onberoerd zal laten en de diepe betekenis van liefde en herinnering op een indringende manier verkent. Met Zonder Jou is een hommage aan de liefde die blijft bestaan, maar ook een bron van troost voor degenen die rouwen en een bron van hoop voor iedereen die kracht zoekt bij de grootste uitdaging in het leven.

www.stichtingnooitvoorbij.nl

Bewaar dit product voor later

Dirk Scheele - Als ik sterren zie

Na Bastiaan Ragas schreef ook Dirk Scheele speciaal een nummer voor ons.

Tijdens de Sterrendag van 2023 werd het nummer gelanceerd.

Stichting Nooit Voorbij in de Media

Scroll naar boven