Onze Band is nooit voorbij

00002
€14.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Ontdek het hartverscheurende en inspirerende verhaal van "Onze Band is Nooit Voorbij",

Een boek geschreven door een groep jongeren die één pijnlijke gemeenschappelijke ervaring delen: het verlies van hun broertje of zusje. In dit aangrijpende boek delen ze openhartig hun persoonlijke ervaringen, emoties en herinneringen, en onthullen ze hoe ze omgaan met het verlies en de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Door de stemmen van deze jongeren te horen, krijg je een diepgaand inzicht in de complexiteit van rouw en het proces van rouwverwerking op jonge leeftijd. Hun verhalen zijn een bron van troost, erkenning en verbondenheid voor iedereen die een vergelijkbaar verlies heeft geleden.

Met "Onze Band is Nooit Voorbij" worden de herinneringen aan hun geliefde broers en zussen levend gehouden en geëerd. Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan degenen die ze hebben verloren, maar ook een bron van inspiratie voor anderen die rouwen en op zoek zijn naar hoop en veerkracht.

Door het delen van hun verhalen hopen deze jongeren anderen te helpen bij het vinden van steun en troost in moeilijke tijden. "Onze Band is Nooit Voorbij" is een krachtige herinnering aan de blijvende band die we delen met onze geliefden, zelfs als ze fysiek niet meer bij ons zijn.

Bewaar dit product voor later
Scroll naar boven